fbpx

Прикажани 1–24 од 123 резултати

Со преку 400 продавници ширум светот, Primadonna Collection може да смета на широко распространета малопродажна мрежа и силно признание во странство, каде што претставува
совршен израз на италијанското претприемништво и неговата комбинација на иновации и традиција.
Сите стандарди на Примадона се инспирирани од извонредноста.
Накратко, сè е дизајнирано и проучено за да не го одвлекува вниманието од нашето најважно богатство: производите од колекцијата Примадона!

Жени

Black Pumps

3,690.00 ден

Висина на потпетица: 8 цм

Жени

Jeans Pumps

4,390.00 ден

Висина на потпетица: 10.5 цм

Жени

Black Pumps

3,690.00 ден

Висина на потпетица: 6 цм

4,990.00 ден

Висина на потпетица: 10.5 цм

4,990.00 ден

Висина на потпетица: 9.5 цм

4,990.00 ден

Висина на потпетица: 9.5 цм

30%
Sale
4,990.00 ден
3,493.00 ден

Висина на потпетица: 9 цм

30%
Sale
4,990.00 ден
3,493.00 ден

Висина на потпетица: 9 цм

30%
Sale

Чизми

Black Lycra Boots

4,990.00 ден
3,493.00 ден

Висина на потпетица: 8.5 цм

30%
Sale

Чизми

Black Boots

5,990.00 ден
4,193.00 ден

Висина на потпетица: 7.5 цм

30%
Sale
5,590.00 ден
3,913.00 ден

Висина на потпетица: 9.5 цм

4,490.00 ден

Висина на потпетица: 10.5 цм

4,490.00 ден

Висина на потпетица: 10.5 цм

4,490.00 ден

Висина на потпетица: 10.5 цм

4,990.00 ден

Висина на потпетица: 10.5 цм

4,490.00 ден

Висина на потпетица: 8.5 цм

3,690.00 ден

Висина на потпетица: 8 цм

3,690.00 ден

Висина на потпетица: 8 цм

4,990.00 ден

Висина на потпетица: 9.5 цм

4,990.00 ден

Висина на потпетица: 9.5 цм

30%
Sale
5,190.00 ден
3,633.00 ден

Висина на потпетица: 7.5 цм

4,490.00 ден

Висина на заден ѓон: 3 цм

4,490.00 ден

Висина на заден ѓон: 4 цм

30%
Sale
6,990.00 ден
4,893.00 ден

Материја: Природна кожа - велур Висина на заден ѓон 4.8 цм