fbpx

Прикажани 1–24 од 204 резултати

   

IPANEMA е една од најважните брендови на Грендена.
Иако релативно млад бренд, овој бренд направи вистинска револуција во полето на летни обувки на пазарот.
Инспириран од животот на бразилските улици и плажи, Ипанема лансира уникатни, едноставни детали за секојдневниот живот.

Ипанема Женска , Ипанема Детска и Ипанема Машка колекција со многу модели на апостолки , сандали и папучи.

-40%

Жени

Ipanema Solar

1,390.00 ден 834.00 ден
-40%

Жени

Ipanema Solar

1,390.00 ден 834.00 ден
-40%

Жени

Ipanema Breeze

1,690.00 ден 1,014.00 ден
-40%

Жени

Ipanema Mesh

1,250.00 ден 750.00 ден
-40%
1,250.00 ден 750.00 ден
-40%

Деца

Ipanema Summer

1,550.00 ден 930.00 ден
-40%

Деца

Ipanema Summer

1,550.00 ден 930.00 ден
-40%

Деца

Ipanema Summer

1,690.00 ден 1,014.00 ден
-40%

Деца

Ipanema Summer

1,690.00 ден 1,014.00 ден
-40%

Жени

Ipanema Aloha

2,490.00 ден 1,494.00 ден
-40%
1,090.00 ден 654.00 ден
1,250.00 ден
-40%
1,490.00 ден 894.00 ден
-40%
1,490.00 ден 894.00 ден
-40%
1,490.00 ден 894.00 ден
-40%
1,490.00 ден 894.00 ден
-40%

Деца

Ipanema Follow

1,690.00 ден 1,014.00 ден
-40%

Деца

Ipanema Follow

1,690.00 ден 1,014.00 ден
-40%
1,190.00 ден 714.00 ден
-40%

Жени

Ipanema Aloha

2,490.00 ден 1,494.00 ден

Папучи

Ipanema Colore

2,690.00 ден

Папучи

Ipanema Colore

2,690.00 ден
-40%
1,850.00 ден 1,110.00 ден
-40%
1,550.00 ден 930.00 ден