fbpx

Приказ на сите 18 резултати

Изработени од гума, марка на ленти, крајно удобни, меки, деликатно профилирани . Чевли направени во Бразил од еколошки материјали и во еколошка технологија, се рециклираат. Моделите се совршени за секојдневна употреба во текот на летото.

15%
Sale

Летни Папучи

Rider Step Slide

1,390.00 ден
1,181.50 ден

15%
Sale

Летни Папучи

Rider Street Slide

1,090.00 ден
926.50 ден

15%
Sale

Летни Папучи

Rider Step Slide

1,390.00 ден
1,181.50 ден

15%
Sale

Летни Папучи

Rider Step Slide

1,390.00 ден
1,181.50 ден

15%
Sale

Летни Папучи

Rider Street Slide

1,090.00 ден
926.50 ден

15%
Sale

Летни Папучи

Rider Pump Slide

1,990.00 ден
1,691.50 ден

15%
Sale

Летни Папучи

Rider Bay XIII

1,690.00 ден
1,436.50 ден

15%
Sale

Летни Папучи

Rider Spin Slide

1,990.00 ден
1,691.50 ден

15%
Sale

Летни Папучи

Rider Free Mix Slide

1,690.00 ден
1,436.50 ден

15%
Sale

Летни Папучи

Rider Bay XIII AD

1,690.00 ден
1,436.50 ден

15%
Sale

Летни Папучи

Rider Pump Slide

1,990.00 ден
1,691.50 ден

15%
Sale

Летни Папучи

Rider Bay XIII

1,690.00 ден
1,436.50 ден

15%
Sale

Летни Папучи

Rider Spin Slide

1,990.00 ден
1,691.50 ден

20%
Sale

Летни Папучи

Rider Speed Graphics

1,190.00 ден
952.00 ден

15%
Sale

Летни Папучи

Rider Bay

1,690.00 ден
1,436.50 ден

15%
Sale

Летни Папучи

CARTAGO DAKAR SLIDE AD

1,490.00 ден
1,266.50 ден

15%
Sale

Летни Папучи

CARTAGO DAKAR SLIDE AD

1,490.00 ден
1,266.50 ден

15%
Sale

Летни Папучи

Cartago Dakar Slide AD

1,192.00 ден
1,013.20 ден