Прикажани 1–24 од 53 резултати

Лесните летни сандали совршено ќе одговараат на летните стилизации. Изработени од гума, марка на ленти, крајно удобни, меки, деликатно профилирани . Чевли направени во Бразил од еколошки материјалисе рециклираат . Чевлите се совршени за секојдневна употреба во текот на летото.
Сандалите се секогаш идеален избор за летото , со големиот избор на модели и бои се совршени за вас. Сандалите од брендовите Ipanema , Rider , Zaxy , Grendha се одличен избор за вас.

-20%
2,190.00 ден 1,752.00 ден
-20%
1,690.00 ден 1,352.00 ден
-20%
1,690.00 ден 1,352.00 ден
-20%
1,190.00 ден 952.00 ден
-20%
1,190.00 ден 952.00 ден
-20%
1,350.00 ден 1,080.00 ден
-20%
1,690.00 ден 1,352.00 ден
-20%
1,490.00 ден 1,192.00 ден
-20%
1,490.00 ден 1,192.00 ден
-20%
1,490.00 ден 1,192.00 ден
-20%
1,490.00 ден 1,192.00 ден
-20%

Топ Модели Женско

Grendha Cacau Rustic Sandal Fem

1,290.00 ден 1,032.00 ден
-20%
1,290.00 ден 1,032.00 ден
-20%

Топ Модели Женско

Grendha Cacau Cristal Sandal Fem

1,490.00 ден 1,192.00 ден
-20%
1,490.00 ден 1,192.00 ден
-20%

Топ Модели Женско

Grendha Cacau Cristal Sandal Fem

1,490.00 ден 1,192.00 ден
-20%

Топ Модели Женско

Grendha Cacau Sandal Fem

1,490.00 ден 1,192.00 ден
-20%

Топ Модели Женско

Grendha Cacau Sandal Fem

1,490.00 ден 1,192.00 ден
-20%
1,490.00 ден 1,192.00 ден
-20%

Топ Модели Женско

Ipanema Go minimal

1,690.00 ден 1,352.00 ден
-20%

Топ Модели Женско

Ipanema Go minimal 26477/20766

1,690.00 ден 1,352.00 ден
-20%
1,690.00 ден 1,352.00 ден
-20%
1,690.00 ден 1,352.00 ден
-20%
1,690.00 ден 1,352.00 ден