fbpx

Прикажани 1–24 од 61 резултати

Лесните летни апостолки совршено ќе одговараат на летните стилизации. Изработени од гума, марка на ленти, крајно удобни, меки, деликатно профилирани . Чевли направени во Бразил од еколошки материјали и во еколошка технологија, се рециклираат, чевлите се совршени за секојдневна употреба во текот на летото.

Апостолките од брендовите Ipanema , Rider , Zaxy , Grendha се одличен избор за вас.

Види ги моделите апсотолки од брендовите Ipanema , Rider , Zaxy , Grendha :

-40%

Жени

Ipanema Solar

1,390.00 ден 834.00 ден
-40%

Жени

Ipanema Solar

1,390.00 ден 834.00 ден
-40%

Жени

Ipanema Mesh

1,250.00 ден 750.00 ден
-40%
1,250.00 ден 750.00 ден
-40%

Жени

Ipanema Aloha

2,490.00 ден 1,494.00 ден
-40%

Жени

Ipanema Aloha

2,490.00 ден 1,494.00 ден
-40%
1,190.00 ден 714.00 ден
-40%
1,190.00 ден 714.00 ден
-40%
1,090.00 ден 654.00 ден
-40%
1,090.00 ден 654.00 ден
-40%

Жени

Ipanema Mesh

1,250.00 ден 750.00 ден
-40%
1,390.00 ден 834.00 ден
-40%
1,090.00 ден 654.00 ден
-40%
890.00 ден 534.00 ден
-40%
890.00 ден 534.00 ден
-40%
890.00 ден 534.00 ден
-40%
890.00 ден 534.00 ден
-40%
890.00 ден 534.00 ден
-40%
890.00 ден 534.00 ден
-40%
890.00 ден 534.00 ден
-40%
1,490.00 ден 894.00 ден
-40%
1,490.00 ден 894.00 ден
-40%
1,490.00 ден 894.00 ден
-40%

Жени

Ipanema Kirei

1,050.00 ден 630.00 ден