Женски Ташни

-20%

Ташни

White Hand Bag

3,390.00 ден 2,712.00 ден
-20%
3,390.00 ден 2,712.00 ден
-20%

Ташни

Nude Hand Bag

3,390.00 ден 2,712.00 ден
-20%

Ташни

Beige Shoulder Bag

3,390.00 ден 2,712.00 ден
-20%
2,690.00 ден 2,152.00 ден
-20%
2,690.00 ден 2,152.00 ден
-20%

Ташни

Brown Mini Bag

2,690.00 ден 2,152.00 ден
-20%

Ташни

Cream Mini Bags

2,690.00 ден 2,152.00 ден

Женски Обувки

-20%

Кондури

White pumps

3,990.00 ден 3,192.00 ден
-20%

Кондури

Nude Slingback pump

3,990.00 ден 3,192.00 ден
-20%
3,390.00 ден 2,712.00 ден
-20%
3,390.00 ден 2,712.00 ден
-20%
3,390.00 ден 2,712.00 ден
-20%
3,990.00 ден 3,192.00 ден

Puma Модели

-20%

Патики

Puma VIKKY STACKED

3,690.00 ден 2,952.00 ден
-20%
3,990.00 ден 3,192.00 ден
-20%
3,990.00 ден 3,192.00 ден
-20%
3,990.00 ден 3,192.00 ден
-20%

Патики

Puma CARINA LIFT

3,990.00 ден 3,192.00 ден

Машки Обувки

-20%

Патики

554733 NAVY

3,190.00 ден 2,552.00 ден
-20%

Патики

558993 BLACK

3,190.00 ден 2,552.00 ден
-20%

Патики

563332 KHAKI

2,690.00 ден 2,152.00 ден
-20%

Патики

548093 BLUE

3,190.00 ден 2,552.00 ден
-20%

Патики

552812 NAVY

2,890.00 ден 2,312.00 ден

Детско

Деца

Rider RT Papete

1,690.00 ден

Деца

Rider RT Papete

1,690.00 ден

Деца

Ipanema Summer

1,550.00 ден

Деца

Ipanema Summer

1,690.00 ден
1,490.00 ден

Деца

Ipanema Summer

1,690.00 ден

Деца

Ipanema Summer

1,550.00 ден

Летни Модели Женско

1,850.00 ден
1,550.00 ден
1,850.00 ден
1,550.00 ден
1,690.00 ден